Jaanus Krass soovitab!


klaarsäga varras fao27 kalakohvik

Klaarsäga varras | Kogus: 1-2-le


Koostisosad:

Kuiv marinaad

  • 200g nahata klaarsäga fileed
  • 200g apteegitilli
  • 2 punast mugulsibulat
  • Suitsusoola
  • Tšillihelbeid
  • Marineeritud pärlsibulaid
  • Tomativiile
  • Rohelise salati segu
  • Soolakurki
  • Balsamico
  • Meresool
  • Must pipar
  • Suhkur

Valmistamine:

Lõika klaarsägast meelepärase suurusega tükid. Lõika sibul ratasteks, haki apteegitill ja tšilli väikesteks tükkidegks ning sega kõik marinaadi komponendid. Sega kala ja marinaadi komponendid kokku ja jäta seisma 4-5 tunniks. Nüüd aja kala tükid vaheldumisi sibula ratastega vardasse.

Valmista ette salat. Selleks viiluta tomat ja puhasta salat.

Kõige parem maitse tuleb, kui grillida klaarsäga 15-20 minutit elaval tulel, kuid ka gaasigrillil küpseb šašlõkk hästi. Vaata ka klassikaliselt lihtsa šašlõki valmistamist siit!

Head isu!