Jaanus Krass soovitab!
Klaarsäga varras | Kogus: 1-2-le
Koostisosad:
Kuiv marinaad
- 200g nahata klaarsäga fileed
- 200g apteegitilli
- 2 punast mugulsibulat
- Suitsusoola
- Tšillihelbeid
- Marineeritud pärlsibulaid
- Tomativiile
- Rohelise salati segu
- Soolakurki
- Balsamico
- Meresool
- Must pipar
- Suhkur
Valmistamine:
Lõika klaarsägast meelepärase suurusega tükid. Lõika sibul ratasteks, haki apteegitill ja tšilli väikesteks tükkidegks ning sega kõik marinaadi komponendid. Sega kala ja marinaadi komponendid kokku ja jäta seisma 4-5 tunniks. Nüüd aja kala tükid vaheldumisi sibula ratastega vardasse.
Valmista ette salat. Selleks viiluta tomat ja puhasta salat.
Kõige parem maitse tuleb, kui grillida klaarsäga 15-20 minutit elaval tulel, kuid ka gaasigrillil küpseb šašlõkk hästi. Vaata ka klassikaliselt lihtsa šašlõki valmistamist siit!
Head isu!