Andra Kalda vürtsikas retsept!


vürtsikas klaarsäga supp

Vürtsikas klaarsäga supp | Kogus: 3-4le

Koostisosad:

  • 400 g klaarsäga fileed (nahaga või nahata)
  • 100 g riisinuudleid
  • 100 g rohelisi herneid
  • 200 g pruune šampinjone
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 100 g värsket kapsast
  • 400 ml kookospiima
  • 400 ml vett
  • 70 g rohelise karri pastat
  • 4 sl sojakastet
  • 4 sl õli

Valmistamine:

1. Keeda riisinuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta, loputa külma vee all ja tõsta kõrvale.
2. Haki sibul, kapsas ja porgand. Viiluta seened. Kuumuta pannil veidi õli. Tõsta sibul ja seened pannile ning maitsesta kergelt soolaga. Pruunista. Lisa kapsas ja porgand ning kuumuta keskmisel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed.
3. Kuumuta poti põhjas veidi õli. Lisa karripasta ning kuumuta minutike. Lisa vesi ja kookospiim ning lase segul keema tõusta. Lisa kuubikuteks lõigatud kalafilee ja herned ning keeda mõned minutid. Maitsesta sojakastmega.
4. Pane kaussidesse kõigepelt nuudlid, seejärel köögiviljasegu. Tõsta peale kalakuubikud koos herneste ja vedelikuga.